A Mi történetünk

Pálinkaművészet a Völgyben

SZÜLŐK
Miklós

A Kapitány

Becsületes nevén Kovács Miklós. Ő az agy. A technológia megálmodója és megvalósítója. Ő főzi a pálinkát és viszi a céget. Imádja Rejtőt, de ezt már kitaláltad. Ha pálinkával vagy technológiával kapcsolatos szakmai kérdésed van, vagy ha egyszerűen csak imádod a pálinkánkat, hiszel bennünk, és támogatni szeretnél valahogy, akár lélekben, akkor őt hívd fel!

+36 70 773 3455
miklos.kovacs@petendipalinka.hu

Erzsi

A fregattkapitány

Kovácsné Erzsi, Kimi vagy Betti. A piacon csak “Szépasszonynak” hívják. Neki mindig igaza van, de tényleg. Mindenre gondol, fogja a gyeplőt, pénzügyekben, szabályokban penge. Apa jobb keze, adminisztrál, hígít, vendéget fogad. Meg amit kell, ő egy igazi Joly Joker. Ha főzdelátogatásra szeretnél jelentkezni, őt keresd!

+36 70 9440 2080
erzsebet.kovacsne@petendipalinka.hu

Trónörökösök
Ádám

Nagyobbik trónörökös

A szerelő, a műszaki fiú. A Veszprémi Egyetem vegyészmérnöki szakán tanul. Menő srác és bármit megold. Gúgli vagy fúrás, palackozás, koktél keverés, motor szerelés sima liba, csak főzni ne kelljen. Max pizza vagy rántotta virslivel. Hajrá, egy kalappal a tanulmányokhoz!

 

 

 

Andrea

Az első szülött

Próbálj meg Kovács Andreát regisztrálni valahova a neten… Kábé lehetetlen, így lett Andiból Tipingtapong a szájbervirág. A marketing az ő asztala. Főleg az online része, azaz amit látsz a Fülig Jimmy pálinkából a honlapon vagy a facebookon, azt valószínűleg ő követte el. Ha észrevételed van, valami nem működik vagy szerinted máshogy kéne működnie, kérlek, neki jelezd!

+36 20 485 9002
andrea.kovacs@petendipalinka.hu

Kicsi

Kisebbik trónörökös

Franciából perfekt. Öh mármint francia nyelvből. Öh ez egyre rosszabb. Il parle bien francais. Érted, na. Francia és angol IT ügyfélszolgálaton dolgozik. Ha szerencséd van a pálinkakóstolókon és kitelepüléseken találkozhatsz vele.

Köszönjük!

Partnereink

Tetszett a bejegyzés?

%d blogger ezt szereti: